Presentator

Humberto Tan

Met de titel meester in de rechten op zak begint Humberto in 1991 aan zijn televisiecarriere. Samen met Sonja Barend presenteert hij De tafel van 7 en in ditzelfde jaar is hij als redacteur en presentator betrokken bij het programma Forza TV. Met zijn overstap naar de NOS, waar hij Studio Sport presenteert en sporadisch ook te zien is als nieuwslezer, wordt de in Paramaribo geboren Humberto definitief een van de vertrouwde gezichten van de Nederlandse televisie. Een kort uitstapje naar Talpa, zijn ambassadeurschap voor het Rode Kruis en het Wereld Natuur Fonds en de erkenning als best geklede Nederlander benadrukken zijn veelzijdigheid.

Co-host

Marieke Elsinga

Als klein meisje oefent Marieke haar spreekbeurten steevast in de woonkamer. Er loopt altijd een cassettebandje mee en de familie is publiek. Geen wonder dat de energieke Marieke in 2013 bij de radio terechtkomt. Via een talentenjacht wordt ze één van de vaste gezichten van Qmusic. Ze blijkt niet alleen on air een aanwinst maar ook als (video)reporter. Dat smaakt naar meer en dus gaat ze aan de slag bij RTV NH en het digitale kanaal van KPN. Nu staat Marieke als co-host van Humberto niet meer alleen in haar eigen woonkamer, maar ook in die van jou. En als ze je van achter haar bar in het NH Schiller één tip mag geven? Eet je bitterbal eens met Maggi in plaats van mosterd!

Locatie
NH Hotel Schiller
Brasserie NH Schiller aan het Rembrandtplein in Amsterdam is de thuisbasis van RTL Late Night.
Reserveer een los ticket of maak uw bezoek aan de uitzending compleet met één van de Brasserie NH Schiller arrangementen.

TIP: indien losse tickets niet meer beschikbaar zijn voor uw gewenste datum, zijn er vaak nog wel arrangementen te boeken!