01-12-2017 Aflevering 230

In deze uitzending

Gerard Joling

Fans van Gerard Joling opgelet! De ‘Ticket to the tropics’-zanger heeft opnieuw een Engelstalige single uitgebracht: ‘The Border’. Het is een cover van de band America uit 1983. Vanavond vertelt Gerard Joling waarom dit één van zijn favoriete liedjes is. Ook licht Gerard een stuk van de huwelijkssluier van vriend Gordon op.

Loiza Lamers

‘Holland’s Next Top Model’-winnares Loiza Lamers kreeg vorige week de schrik van haar leven toen ze in elkaar zakte in de sportschool. Met spoed moest ze naar het ziekenhuis waar bleek dat ze een bloedprop in haar hersenen had. Even dacht ze dat het misschien wel afgelopen was met haar carrière. Gelukkig gaat het herstel spoedig en vanavond vertelt ze hoe haar leven veranderd is.

Paul de Leeuw

Paul de Leeuw viert de decembermaand grotendeels in Rotterdam dit jaar. Ter ere van het 100-jarig bestaan van het Oude Luxor theater schittert Paul in de voorstelling Defileeuw. Tijdens de voorstelling deelt Paul zijn meest persoonlijke herinneringen aan het oude Luxor, zijn liefde voor Rotterdam en hij blikt terug op de hoogte- en dieptepunten uit het afgelopen jaar. Zelfs Annie de Rooij verschijnt nog op het podium. 

Don Diablo

Het is 1 december en dat betekent dat de maand van het terugblikken is begonnen. Op muzikaal gebied domineerden vooral Ed Sheeran en Despacito het jaar 2017. Wat waren andere grote hits van dit jaar? Don Diablo maakt exclusief voor RTL Late Night DE hit mashup van 2017.