11-04-2018 Aflevering 63

In deze uitzending

Antoinnette Scheulderman

Het is inmiddels een half jaar geleden dat de #MeToo-discussie losbarstte en de beweging heeft veel losgemaakt. Vrouwen weten dat ze hun grenzen kunnen aangeven, maar waar liggen die grenzen en hoe leggen we dit uit aan de jongere generatie? De nieuwe LINDA staat in het teken van #MeToo. Journalist Antoinnette Scheulderman heeft zelf meerdere keren te maken gehad met seksueel grensoverschrijdend gedrag. Samen met LINDA-hoofdredacteur Jildou van der Bijl bespreekt ze vanavond welke verandering de #MeToo-beweging teweeg heeft gebracht en hoe we nu verder moeten.

Jildou van der Bijl

Het is inmiddels een half jaar geleden dat de #MeToo-discussie losbarstte en de beweging heeft veel losgemaakt. Vrouwen weten dat ze hun grenzen kunnen aangeven, maar waar liggen die grenzen en hoe leggen we dit uit aan de jongere generatie? De nieuwe LINDA staat in het teken van #MeToo. Journalist Antoinnette Scheulderman heeft zelf meerdere keren te maken gehad met seksueel grensoverschrijdend gedrag. Samen met LINDA-hoofdredacteur Jildou van der Bijl bespreekt ze vanavond welke verandering de #MeToo-beweging teweeg heeft gebracht en hoe we nu verder moeten.

Jordi van de Bovenkamp

Jordi van de Bovenkamp is een van de creatiefste breinen van Nederland. Elke maand neemt hij ons mee in zijn brein en bespreekt hij alles wat hem inspireert, in Galerie Jordi! Dit keer staat de galerie in het teken van álles wat beweegt; de wereld van automotive, luchtvaart, en dode hoeken...

Hidde de Brabander

Na vier succesvolle seizoenen van de Netflix-documentaireserie Chef’s Table en een Franse spin-off komt er nu een reeks die volledig in het teken staat van desserts in Chef’s Table: Pastry. Patissiers en tv-koks Rudolph van Veen en Hidde de Brabander weten als geen ander wat er komt kijken bij het maken van de meest prachtige en smaakverheffende zoete creaties. Vanavond nemen ze ons mee in de wereld van de patisserie. Het water loopt je in de mond! 

Rudolph van Veen

Na vier succesvolle seizoenen van de Netflix-documentaireserie Chef’s Table en een Franse spin-off komt er nu een reeks die volledig in het teken staat van desserts in Chef’s Table: Pastry. Patissiers en tv-koks Rudolph van Veen en Hidde de Brabander weten als geen ander wat er komt kijken bij het maken van de meest prachtige en smaakverheffende zoete creaties. Vanavond nemen ze ons mee in de wereld van de patisserie. Het water loopt je in de mond! 

Peter Wijninga

Vandaag kondigde president Trump aan 'dat de raketten er aan komen' en dat Rusland en het Assad regime zich klaar moeten maken. Bij ons vanavond, kolonel en defensie-expert Peter Wijninga, verbonden aan het Haags Centrum voor Strategische Studies (HCSS) over de vergeldingsaanval tegen Syrië na het vermeende gifgasaanval dit weekend. Amerika-correspondent Michiel Vos komt met het laatste nieuws uit New York. 

Michiel Vos

Vandaag kondigde president Trump aan 'dat de raketten er aan komen' en dat Rusland en het Assad regime zich klaar moeten maken. Bij ons vanavond, kolonel en defensie-expert Peter Wijninga, verbonden aan het Haags Centrum voor Strategische Studies (HCSS) over de vergeldingsaanval tegen Syrië na het vermeende gifgasaanval dit weekend. Amerika-correspondent Michiel Vos komt met het laatste nieuws uit New York.