Arrangementen

Voor een compleet avondje uit kun je voor de uitzending een hapje bij een van de talloze restaurants in de buurt van de studio. Wij kunnen, in samenwerking met Kanarie Club en Remise47, een aantal voordelige arrangementen aanbieden:

Driegangenmenu: 35 euro p.p (via Kanarie Club)
Seizoensgebonden driegangenmenu: 35 euro p.p (via Remise47)
Bites arrangement: 24,50 p.p. (via Kanarie Club)
Cocktail + borrelhapjes: 12,50 euro p.p (via Remise 47)

 

Lees meer en/of bestel hieronder. Alle arrangementen zijn inclusief entree voor de studio van RTL Late Night.

Kanarie Club

De Kanarie Club is een begrip in Amsterdam Oud-West. Midden in de Hallen geniet je op een unieke plek van een hapje en drankje. Wij kunnen twee arrangementen aanbieden. Zo krijg je voor 35 euro per persoon een driegangenmenu. Je kunt hierbij kiezen uit twee gerechtjes van de kaart en krijgt een speciaal dessert van de chef. Natuurlijk mag een kopje koffie na het eten niet ontbreken. Voor 24,50 euro per persoon kun je kiezen voor het bites arrangement. Hierbij ontvang je een royale selectie aan hapjes inclusief een fles bubbels. Na al deze lekkernijen rol je zo door naar de studio.

Remise47

Remise47 is een urban bistro, waar je geniet van Frans-internationale gerechten met een moderne twist. Kies bijvoorbeeld voor het seizoensgebonden driegangenmenu voor 35 euro per persoon. Hierbij kun je kiezen uit alle gerechten van het wisselende menu. Maar ook voor cocktails ben je bij Remise47 aan het goede adres! Voor 12,50 per persoon geniet je van de cocktail van de week plus een heerlijk borrelgarnituur. De perfecte start voor een avondje uit.

Reserveer nu onder vermelding van LateNight – 3-gangenmenu (vrije keuze uit de kaart) + koffie of thee voor 35 euro.

 
 

 

Hotel De Hallen

Maak je ervaring compleet en blijf slapen in Hotel De Hallen. Dit unieke designhotel ligt op loopafstand van de studio en vlakbij de Jordaan en het Vondelpark. Perfect voor een tripje naar Amsterdam! Bezoekers van RTL Late Night verblijven hier extra voordelig: bij het invoeren van promocode LateNight ontvang je 10 procent korting op je verblijf.