Bereikbaarheid De Hallen

De Hallen Studio’s bevinden zich in Amsterdam West, tussen de Kinkerstraat, het Bellamyplein, de Tollensstraat en de Ten Katemarkt.

Let op: De Hannie Dankbaarpassage is een voetgangerspassage. Zie hieronder hoe u De Hallen Studio’s het beste kunt bereiken.

Openbaar vervoer

De Hallen Studio’s zijn bereikbaar via tramlijn 7 of tramlijn 17. Trams stoppen op halte Bilderdijkstraat, Kinkerstraat of Ten Katemarkt. De Hallen Studio’s bevinden zich op volgend adres: Hannie Dankbaarpassage 18, Amsterdam.

Auto

Onder De Hallen Studio’s is een parkeergarage aanwezig. Er is een invalidenparkeerplaats beschikbaar. De begane grond is bereikbaar via de twee aanwezige liften. Let op: parkeerkosten kunt u bij de automaat alleen per pin of creditcard voldoen. Contant betalen is niet mogelijk. Tarief: €0,50 per 10 minuten. De parkeergarage is bereikbaar via volgend adres: Bellamyplein 41, Amsterdam.

Fiets/voetganger

De ondergrondse fietsenstalling is te vinden bij de entree van de bibliotheek/leescafé Belcampo. Het is niet toegestaan uw fiets in de passage of tegen de gevels van het gebouw te plaatsen. De fietsenstalling is bereikbaar via volgend adres: Hannie Dankbaarpassage 45, Amsterdam.