Contact

Wil je graag een uitzending bijwonen? Of wil je reageren op een oproep naar aanleiding van een uitzending? Heb je een suggestie voor een onderwerp? Hieronder vind je verschillende opties om in contact te komen met de redactie:

 

Uitzending bijwonen

Wil je een keer een uitzending bijwonen? Bestel losse tickets of bekijk de arrangementen

Heb je reeds kaarten besteld, maar nog aanvullende vragen? Neem contact op via contactformulier.

 

Meld je aan voor de WhatsApp-dienst

Wil jij als eerste weten wie er aan tafel zit bij RTL Late Night? Meld je dan aan voor onze gratis WhatsApp-dienst. Bovendien zijn we via WhatsApp regelmatig op zoek naar mensen die ervaring (of een mening) hebben over een bepaald onderwerp. Kunnen we op jouw inbreng rekenen?

 

Vragen, tips, opmerkingen voor de redactie

Heb je een goed idee voor RTL Late Night met Twan Huys? Je kunt suggesties via dit formulier versturen. De redactie ontvangt elke dag tientallen mails met tips, vragen of opmerkingen. Alle mails worden gelezen, maar het is voor ons niet mogelijk om op iedere mail persoonlijk een antwoord te geven.

 

Mis je een fragment of ben je een bug of spelfout tegengekomen?

Wil je een fragment uit de uitzending terugkijken, maar kun je hem niet terugvinden op de website? Of ben je op de website een spelfout tegengekomen of op een bug gestuit? Neem dan contact op met de online redactie.

 

Interviews met de redactie / snuffelstages / verzoeken om mee te lopen

Door de grote druk die gepaard gaat met een dagelijkse actuele talkshow is het niet mogelijk om een dagje mee te lopen met de redactie. Daarnaast is het werk op een redactie als de onze ook vaak van vertrouwelijke aard, en laten we ook om die reden in principe geen mensen van buitenaf toe.