Gasten

Vanavond: Dafne Schippers, Dr. Pol en Tjeerd Oosterhuis

12 september Vanavond blikt sprintkanon Dafne Schippers in RTL Late Night met Twan Huys terug op het atletiekseizoen. Dr. Pol is op dit moment in Nederland vanwege zijn tweede theatertournee. En cabaretier Martijn Kardol is er weer met zijn wekelijkse rubriek 'Martijn zegt Sorry'

Dafne Schippers

Het atletiekseizoen van sprintkoningin Dafne Schippers is voorbij. Tijdens het Europees Kampioenschap in Berlijn liet Schippers zien dat ze nog gretig is in haar jacht op medailles. Vanavond blikt ze terug op het seizoen.

Dr. Pol

Jan Pol is wereldwijd bekend geworden als Dr. Pol door het televisieprogramma The Incredible Dr. Pol. Op dit moment is hij in Nederland vanwege zijn tweede theatertournee. Twee uur lang vertelt hij anekdotes uit zijn meer dan vijftigjarige loopbaan als dierenarts.

Studio DRIFT

Lonneke en Ralph van Studio DRIFT lieten tijdens het wereldberoemde festival Burning Man 600 drones los in de Amerikaanse woestijn. Vanavond vertellen ze over dit bijzondere optreden en wat hun plannen zijn voor de toekomst.

Tjeerd Oosterhuis

Glennis Grace maakte een verpletterende indruk tijdens de halve finale van America’s Got Talent. Producer en goede vriend Tjeerd Oosterhuis is ervan overtuigd dat ze de finale gaat halen.

Martijn Kardol

En het is weer woensdag en dat betekent dat cabaretier Martijn Kardol langskomt voor zijn wekelijkse rubriek Martijn zegt Sorry!. Sorry zeggen is heel moeilijk en daarom helpt Kardol een handje.