Twan Huys
Gasten

Vanavond: Glennis Grace, Arjen Lubach en Lex Uiting

13 september Britt en haar pasgeboren baby Yassin mogen Egypte niet verlaten. Verslaggever Lex Uiting ging bij haar op bezoek en vertelt erover. Verder blikt Arjen Lubach vooruit op zijn nieuwe seizoen en vertellen zanger Joris Rasenberg van Abel en radio-dj Fernando Halman over oude hits in een nieuw jasje.

Glennis Grace

Glennis did it! De Jordanese diva heeft de finale gehaald van America's Got Talent. Dinsdagnacht zong ze het nummer This Woman's Work van Kate Bush, maar vannacht (woensdagnacht) kreeg ze pas te horen of haar optreden goed genoeg was voor de finale.

Lex Uiting in Egypte

De 18-jarige Britt en haar baby Yassin zitten nog altijd vast in Egypte. Britt beviel tijdens haar vakantie in de Egyptische badplaats Hurghada van een zoon, maar mag niet terugvliegen naar Nederland omdat ze niet de juiste papieren heeft. Verslaggever Lex Uiting ging bij haar op bezoek.

Arjen Lubach

Vanaf aankomende zondag (16 september) weer op televisie: Zondag met Lubach. Lubach verrast vriend en vijand met zijn scherpe satire. In 2017 won Zondag met Lubach de Gouden Televizier-Ring.

Joris Rasenberg en Fernando Halman

Het nummer 'Verleden Tijd' van Frenna en Lil Kleine beheerst momenteel de hitlijsten. Alleen al op de dag dat het nummer uitkwam behaalde hij 930.000 streams, een Spotify-record. Het lied is een bewerking van de achttien jaar oude hit 'Onderweg' van de Brabantse band Abel. In 2000 stond dat nummer zes weken lang op nummer één.

 

Jantina en Gerard Koomen

Jantina en Gerard Koomen waren afgelopen vrijdag te zien in Hello Goodbye, waarin ze op hun dochter Sylvia stonden te wachten op Schiphol. Gerard lijdt aan de ziekte van Alzheimer en het Jantina's grote vraag of Gerard hun dochter zou herkennen.

Frank Stultjens en Robert-Jan Steegman

Een Brabantse school heeft het zo gehad met dronken tieners in de schoolbanken dat ze leerlingen laten blazen voordat de les begint. Frank Stultjens van Stichting Halt en Robert-Jan Steegman komen over deze beslissing praten. Steegeman vindt dat de leeftijdsgrens voor alcohol moet terug naar 16 jaar.