Gasten

Vanavond: Chef'Special, José Woldring, Cecile Narinx, Bertie Steur, Fien Vermeulen en Lex Uiting

03 december Dit zijn de gasten en onderwerpen van RTL Late Night met Twan Huys van vanavond:

Chef'Special

Het gaat lekker met de heren van Chef'Special! Into The Future is alweer de vierde single van het album Amígo. Vanavond speelt de band het nummer live. 

José Woldring

José Woldring, de pr-vrouw achter sterren als Martin Garrix en David Guetta, vertelt vanavond over haar nieuwe missie: vrouwelijke dj's naar de top helpen.

Cecile Narinx en Bertie Steur

Hebben de boeren uit Boer Zoekt Vrouw de ware liefde gevonden? Gisteravond hebben bijna vier miljoen Nederlanders gezien hoe het nu met de liefdekoppels gaat. Vanavond blikken we met oud-deelneemster Bertie Steur en liefhebber Cécile Narinx terug op het tiende seizoen van het megapopulaire datingprogramma.

De Week van Fien

Er is zoveel leuks te zien, te lezen en te doen, maar er is zo weinig tijd. Fien Vermeulen is presentatrice bij onder meer Qmusic en AD en helpt ons elke maandag een weg te banen door het aanbod van alles wat je op een vrije avond kunt doen in De Week van Fien.

Lex Uiting

Lex Uiting is vandaag naar het Museumplein in Amsterdam gegaan. Hier werden de iconische letters "I Amsterdam" weggehaald op initiatief van GroenLinks.

Gasten via Whatsapp

Wil jij als eerste weten wie er aan tafel zit bij RTL Late Night? Je ervaring delen of je mening geven over bepaalde onderwerpen?

Meld je dan aan voor onze gratis WhatsApp-dienst.