Gasten

Vanavond: Roy Donders, Hadewych Minis, Lieven Scheire en Lex Uiting

04 december Dit zijn de gasten en onderwerpen van RTL Late Night met Twan Huys van vanavond:

Roy Donders

Roy Donders heeft het faillissement aangevraagd van zijn eigen kledingwinkel in Tilburg. Vanavond schuift de huispakkenkoning aan om zijn verhaal te doen.

Hadewych Minis

De droom van Hadewych Minis komt uit! Op 30 mei 2019 staat ze in Koninklijk Theater Carré. Vanavond vertelt ze alles over haar onewomanshow Minis Plus.

Bart Knols

Google gaat de strijd aan tegen ’s werelds dodelijkste dier: de mug. Van muggenonderzoeker Bart Knols horen we vanavond of het muggenkanon van Google dé oplossing is voor het uitroeien van muggen die besmet zijn met gevaarlijke virussen voor onze volksgezondheid.

Lieven Scheire

Je kan het probleem zo gek niet bedenken of de wereld van de wetenschap heeft een nog gekkere oplossing. Zelfverklaard wetenschapsnerd Lieven Scheire struint het internet en de bladen af op zoek naar gadgets, tech nieuws, proefjes en doet daar vanaf vandaag elke dinsdag verslag van in De Week van Lieven.

Lex Uiting

Van de meest noordelijke locatie van Groningen tot het zuidelijkste puntje van Limburg. Onze verslaggever Lex Uiting duikt weer voor ons in het regionale nieuws.

Gasten via Whatsapp

Wil jij als eerste weten wie er aan tafel zit bij RTL Late Night? Je ervaring delen of je mening geven over bepaalde onderwerpen?

Meld je dan aan voor onze gratis WhatsApp-dienst.