Gasten

Vanavond: Berget Lewis, Buddy Vedder, Quinty Trustfull, Daphne Bunskoek, Fernando Halman en Lex Uiting

06 december Dit zijn de gasten en onderwerpen van RTL Late Night met Twan Huys van vanavond:

Amalia wordt 15 jaar

Morgen viert Kroonprinses Amalia van Oranje haar vijftiende verjaardag. Ze is niet de enige die morgen vijftien jaar oud wordt. Ook Anniek, Isa, Emma, Anouk, Sarah en Danique vieren morgen hun verjaardag. Hoe is het om op dezelfde dag jarig te zijn als de toekomstig Koningin?

Berget Lewis en Buddy Vedder

Waar wereldsteden als New York en Londen in de decembermaand al jarenlang in de ban zijn van spectaculaire kerstshows, begint het in Nederland ook een traditie te worden. Nu Sinterklaas terug naar Spanje is, luiden 'goede fee' Berget Lewis en 'prins' Buddy Vedder deze feestelijke periode bij ons in. Let it snow!   

Quinty Trustfull en Daphne Bunskoek

Dagelijkse tv-shows Koffietijd en 5 uur Live ruilen hun legendarische 'Gouden Kooi' villa om voor een nieuwe, flitsende studio in onze hoofdstad. Het ultra duurzame gebouw wordt vanmiddag geopend door niemand minder dan koningin Máxima. Presentatrices Quinty Trustfull en Daphne Bunskoek schuiven aan om te vertellen over deze bijzondere koninklijke ontmoeting. 

Fernando Halman

Wat speelt er in de muziekwereld? Fernando Halman gidst ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando.

Lex Uiting

Onze Lex Uiting duikt in de kerstgekte nu Sinterklaas terug is naar Spanje.

Gasten via Whatsapp

Wil jij als eerste weten wie er aan tafel zit bij RTL Late Night? Je ervaring delen of je mening geven over bepaalde onderwerpen?

Meld je dan aan voor onze gratis WhatsApp-dienst.