Gasten

Vanavond: OG3NE, Art Rooijakkers, Patty Brard, The Kingdom Choir en Lex Uiting

07 december Dit zijn de gasten en onderwerpen van RTL Late Night met Twan Huys van vanavond:

OG3NE

Kerst komt steeds dichterbij, het moment om samen door te brengen met mensen die je lief zijn. Voor de zussen van OG3NE, Lisa, Amy en Shelley is de decembermaand naast feestelijk ook heel moeilijk.

The Kingdom Choir

Ze werden in een klap wereldberoemd na hun sensationele optreden op het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle. Zij zijn op dit moment het bekendste gospelkoor ter wereld: The Kingdom Choir!

Art Rooijakkers bezoekt Springsteen Broadway show

Art Rooijakkers is misschien wel de grootste Bruce Springsteen fan die Nederland kent. Hij reist de hele wereld over om hem op te zien treden. Afgelopen week bezocht hij voor Late Night in New York de befaamde Springsteen on Broadway. Art is echt een fanboy en is al tientallen keren naar een concert van Bruce geweest.

Heel Holland Bakt

Zondag start het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. Dit keer voor het eerst uitgezonden in de winter. Heel Holland Bakt is de opvolger van Boer Zoekt Vrouw op de zondagavond van NPO 1. Het is het zesde seizoen van het populaire bakprogramma. Vanavond bij ons aan tafel: Janny van der Heijden en oud winnaar Hans Spitsbaard.

Patty Brard

Weinig mensen lopen al zo lang en zo succesvol mee in de Nederlandse showbizz als Patty Brard. Elke vrijdag is ze bij ons te gast om met al haar wijsheid en ervaring te oordelen over wat er deze week voorbij kwam in de media.

Lex Uiting

Vanavond neemt Lex Uiting ons mee de regio in. Wat speelt er in het lokale nieuws?

Gasten via Whatsapp

Wil jij als eerste weten wie er aan tafel zit bij RTL Late Night? Je ervaring delen of je mening geven over bepaalde onderwerpen?

Meld je dan aan voor onze gratis WhatsApp-dienst.