Gasten

Vanavond: Davina Michelle, Douwe Bob, Hans Klok, Patty Brard, Lex Uiting

21 december Vanavond alweer de allerlaatste RTL Late Night met Twan Huys van 2018! Dat vieren we met een hoop muziek, show en gezelligheid. Dit zijn de gasten en onderwerpen van RTL Late Night van vanavond:

Davina Michelle

2018 was hét jaar van Davina Michelle. Ze verbak alle records en sleepte deze week zelfs de Top 2000 Award binnen voor haar megahit Duurt Te lang, die als hoogste nieuwkomer binnenkwam. 

Douwe Bob

Het album The Shape I'm In van Douwe Bob is nog maar net uit, maar is nu al genomineerd voor twee Edisons. De jury noemt dit album wederom een meesterwerk. Hoe groot is de kans dat hij de grote winnaar van de Edisons wordt en is al het hartenleed, waarmee het album volstaat, inmiddels geheeld? 

Hans Klok

Hans Klok slaat zijn vleugels uit en gaat voor minimaal tien jaar zijn kunsten vertonen op The Strip in Las Vegas. Met de beroemdste illusionist van ons land blikken we terug op zijn tijd in Nederland en blikken we vooruit op zijn American Dream. 

Patty Brard

Weinig mensen lopen al zo lang en zo succesvol mee in de Nederlandse showbizz als Patty Brard. Elke vrijdag is ze bij ons te gast om met al haar wijsheid en ervaring te oordelen over wat er deze week voorbij kwam in de media.

Lex Uiting

Van de meest noordelijke locatie van Groningen tot het zuidelijkste puntje van Limburg. Onze verslaggever Lex Uiting duikt weer voor ons nog één keertje dit jaar in het regionale nieuws. Wat is hem opgevallen?

Gasten via Whatsapp

Wil jij als eerste weten wie er aan tafel zit bij RTL Late Night? Je ervaring delen of je mening geven over bepaalde onderwerpen?

Meld je dan aan voor onze gratis WhatsApp-dienst. 

 

Op maandag 14 januari 2019 is RTL Late Night weer terug op de buis!