Fernando tipt muziek

Alle Tips voor Twan

07 januari Elke donderdag gidst Fernando Halman ons dit seizoen door het woud aan singles, albums en muziektrends in De Week van Fernando. Iedere week zit daar ook een muziektip voor Twan bij. We hebben alle tips tot nu toe voor jullie op een rij gezet.

J. Balvin - Reggeaton

De Colombiaanse zanger J. Balvin staat bekend om zijn reggaeton muziek. Zijn grootste hit van 2018 is Mi Gente en ook het nieuwere Reggeaton scoort goed.

 

Jorja Smith - The One

Het begon voor de 21-jarige Britse Jorja Smith allemaal toen ze twee jaar geleden haar nummer Blue Lights op Soundcloud uploadde. Grote namen zoals Drake en Kendrick Lamar kwamen de track tegen en werden meteen fan en namen zelfs tracks met haar op, dit zorgde ervoor dat haar carrière als een komeet ging.

Frenna - Louboutin 

"Z'n album is binnen een dag goud gegaan en ik verwacht dat hij morgen op nummer één binnenkomt", aldus Fernando tijdens de uitzending. Zijn voorspelling kwam uit. "Dit is gewoon een lekker track."

 

Shaggy - Use Me

Shaggy is weer helemaal back in business. Samen met Sting bracht hij het album 44/876 uit. Nu gaat Mr. Boombastick voor het eerst in ruim tien jaar weer helemaal solo aan de slag. Use Me is de naam van de single.

NandoLeaks

Dit zijn de tracks die Fernando tipt en zijn lijstje kun je volgen via Spotify.