Gasten

Vanavond: Rob Geus, Glennis Grace, Berget Lewis, Esilia Rombley, Jean Jacques van Belle, Lieven Scheire

05 februari Dit zijn de gasten en onderwerpen van RTL Late Night met Twan Huys van vanavond:

Rob Geus

Is Nederland net op adem gekomen dat Piet Paulusma na 23 jaar zijn SBS-nest gaat verlaten, is nu ook het contract van Rob Geus na achttien jaar niet verlengd. Vanavond schuift Rob bij RTL Late Night aan.

Ladies of Soul

De jaarlijkse Ladies Of Soul-concerten zijn inmiddels een begrip. Op 15 en 16 februari zullen Glennis Grace, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer voor de zesde keer de Ziggo Dome op z'n kop gaan zetten. 

Jean Jacques van Belle

Vanavond het wonderlijke verhaal van Jean-Jacques van Belle. Door een zelf geplaatste overlijdensadvertentie dacht iedereen dat hij dood was, maar hij is springlevend!

Ouders houden kinderen online massaal in de gaten

Maar liefst tachtig procent van de ouders houdt in de gaten wat hun tieners online uitspoken. Moeten ouders hun kind stevig controleren of kun je beter kiezen voor iets meer vrijheid? 

Lieven Scheire

Zelfverklaard wetenschapsnerd Lieven Scheire struint het internet en de bladen af op zoek naar gadgets, tech nieuws, proefjes en doet daar vanaf elke dinsdag verslag van in De Week van Lieven.

Lex Uiting

Anno 2019 hoeven we slechts onze mobiele telefoon te ontgrendelen of computer op te starten om actief op zoek te gaan naar de liefde. Hoe deed men dit ver voor het internet bestond? Mark Traa uit Soest beschikt over een uiteenlopende collectie aan contactadvertenties tussen 1840 en 1940. Onze verslaggever Lex Uiting ging langs en zocht uit hoe het zoeken naar liefde is veranderd tussen de vorige eeuw en nu.

Gasten via Whatsapp

Wil jij als eerste weten wie er aan tafel zit bij RTL Late Night? Je ervaring delen of je mening geven over bepaalde onderwerpen?

Meld je dan aan voor onze gratis WhatsApp-dienst.