Gasten

Vanavond: Simone Kleinsma, Jim Bakkum, Lex Meulenbroek, Carina van Leeuwen, Doris van Vuuren, Noudje van Bussel, Marloes Lemsom en Martijn Kardol

06 februari Dit zijn de gasten en onderwerpen van RTL Late Night met Twan Huys van vanavond:

Simone Kleinsma en Jim Bakkum

Jim Bakkum en Simone Kleinsma waren al eens in The Passion te zien als Petrus en Maria. Dit jaar vindt voor het eerst The Passion in Concert plaats. Een groot spektakel in Ahoy Rotterdam tijdens het Paasweekend waarbij door de ogen van Maria naar het Paasverhaal wordt gekeken. 

Noudje van Bussel en Doris van Vuuren 

Het begon met de opvang van een dementerende lievelingstante, nu zijn Noudje van Bussel en Doris van Vuuren directeuren van een tienjarige bv met 80 personeelsleden. Vanavond het wonderbaarlijke verhaal van twee Brabantse vrouwen, die alzheimerpatiënten nieuw levensgeluk schenken.

Carina van Leeuwen en Lex Meulenbroek

In Nederland liggen honderden mensen anoniem begraven. Maar een Amerikaanse DNA-databank zet de deur open naar een doorbaak om die mensen een naam te geven. 

Marloes Lemsom

Heb jij een gatenplant in huis? Dan zou je wel eens in een wijk kunnen wonen waar veel mensen op GroenLinks stemmen. Of heb je juist een perfect gesnoeide heg in de tuin? Dan neig je misschien meer naar de VVD. Onze politiek verslaggever Marloes Lemsom zocht uit wat jouw interieur zegt over je stemgedrag.

Martijn Kardol

Het is weer woensdag en dus is ook cabaretier Martijn Kardol weer van de partij. Sorry zeggen is moeilijk, dus helpt Kardol met zijn rubriek Martijn zegt Sorry! een handje.

Gasten via Whatsapp

Wil jij als eerste weten wie er aan tafel zit bij RTL Late Night? Je ervaring delen of je mening geven over bepaalde onderwerpen?

Meld je dan aan voor onze gratis WhatsApp-dienst.