Paasspektakel

Simone Kleinsma en Jim Bakkum in 'The Passion in Concert'

06 februari Sinds de eerste editie in 2011 is Bijbelse evenement 'The Passion' niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. De muzikale vertelling van het paasverhaal over het lijden en sterven van Jezus Christus vindt elk jaar plaats op Witte Donderdag.

Passages uit de Bijbel afgewisseld met bekende Hollandse hits vormen het programma van The Passion. Wegens grote populariteit vindt dit jaar voor het eerst The Passion in Concert plaats. Een muzikaal spektakel in Ahoy Rotterdam tijdens het Paasweekend waarbij door de ogen van Maria, gespeeld door Simone Kleinsma, naar het Paasverhaal wordt gekeken.

Met een topcast bestaande uit onder meer Jim Bakkum, Xander de Buisonjé, Brainpower en Berget Lewis wordt met de grootste Nederlandse hits het Paasverhaal in concertvorm vertelt. Met adembenemende solo’s en ontroerende duetten onder begeleiding van een poporkest van driehonderd man komt het verhaal heel dichtbij. 

Vanavond geven Simone Kleinsma en Jim Bakkum ons alvast een voorproefje van het grootse spektakel dat ons tijdens Pasen te wachten staat.