Fien tipt

Week van Fien: Alladin, Suits-spin-off en Valentijnsfilms

11 februari Fien Vermeulen brengt haar avonden door in bioscopen of hangend op de bank voor Netflix. Elke maandag deelt ze haar ideale avond vol films en series met ons in De Week van Fien, met deze week: de nieuwe trailer van de live action-film Aladdin, Suits-spin-off over Jessica Pearson, drie leuke films voor Valentijn en de Oscar-tip van deze week: Vice.

Aladdin

Disney heeft dit weekend tijdens de Grammy Awards 2019 een nieuwe trailer uitgebracht van de live-action remake van de film Aladdin. De film zal grotendeels het verhaal van de animatiefilm uit 1992 volgen. Aladdin is een arme jongen die op zoek gaat naar een wonderlamp die al zijn wensen kan vervullen.

In de nieuwe trailer is Will Smith voor het eerst te zien als Geest, maar niet iedereen kan zijn uiterlijk waarderen. De acteur is namelijk helemaal blauw geverfd.

Trail Aladdin

Suits-spin-off Jessica Pearson

De populaire advocatenserie Suits gaat na negen seizoenen stoppen, maar niet getreurd: dit jaar verschijnt de spin-off Pearson. Deze losstaande serie gaat over Jessica Pearson. Ze verlaat het advocatenkantoor in New York en gaat terug naar haar geboortestad Chicago. Afgelopen week verscheen de eerste trailer van Pearson.

Trailer Pearso

Top drie Valentijnsfilms

Komende donderdag is het Valentijnsdag! Heb jij nog geen romantische avond gepland of ben je nog op zoek naar een leuke romantische film? Fien heeft drie films op een rijtje gezet: Zwaar Verliefd, Love Actually en He's Just Not Into You. Bekijk hieronder de trailers van deze film. Maak je keuze en je Valentijnsavond kan niet meer stuk.

Trailer Zwaar Verliefd
Trailer Love Actually
Trailer He's just not into you

Vice

Over iets minder twee weken is het tijd voor de Oscar-uitreiking. De afgelopen weken besteedde Fien al aandacht aan Bohemiam Rhapsody, The FavouriteGreen Book en If Beale Street Could Talk, vandaag: Vice. Vice is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Dick Cheney. Hij was vice-president van George W. Bush tussen 2001 en 2008. Hij speelde onder andere een belangrijke rol in de Irakoorlog.

De film is geregisseerd door Adam McKay, die eerder verantwoordelijk was voor films als The Big Short, Ant-Man en Step Brothers. Christian Bale kruipt in de huid van Dick Cheney en je herkent hem bijna niet. Bale kwam voor de film namelijk vele kilo's aan.

Trailer Vice