GASTEN

Vanavond: Peter R. de Vries, Frits Lauwaars, Angela Groothuizen, Tim Douwsma, Lieven Scheire en Lex Uiting

12 februari Dit zijn de gasten en onderwerpen van RTL Late Night met Twan Huys van vanavond:

Peter R. de Vries en Frits Lauwaars

Peter R. de Vries vertelt vanavond over de opnames van zijn gesprek met Willem Holleeder. Ook oud-rechter Frits Lauwaars is te gast. Hij was onder meer rechter bij het Hakkelaar-proces en de Passage-zaak.

Angela Groothuizen

Voor het televisieprogramma Verborgen Verleden dook Angela Groothuizen in haar familieverleden. Daarin leerde ze de moeilijke band met haar vader beter begrijpen. 

Tim Douwsma

Elke tweede dinsdag van de maand schuiven artiesten uit alle windstreken bij ons aan en brengen een muzikale ode aan hun streek. Tim Douwsma gaat vanavond terug naar zijn Friese roots én speelt zijn nieuwe single.

Lieven Scheire

Zelfverklaard wetenschapsnerd Lieven Scheire struint het internet en de bladen af op zoek naar gadgets, tech nieuws, proefjes en doet daar elke dinsdag verslag van in De Week van Lieven.

Lex Uiting 

Van de meest noordelijke locatie van Groningen tot het zuidelijkste puntje van Limburg. Onze verslaggever Lex Uiting duikt weer voor ons in het regionale nieuws.

Gasten via Whatsapp

Wil jij als eerste weten wie er aan tafel zit bij RTL Late Night? Je ervaring delen of je mening geven over bepaalde onderwerpen?

Meld je dan aan voor onze gratis WhatsApp-dienst.