Gasten

Vanavond: Van Dik Hout, Ilse Warringa, Rop Verheijen, Doris van Vuuren, Noudje van Bussel, Fernando Halman en Fien Vermeulen

04 maart Vanavond is de laatste aflevering van RTL Late Night met Twan Huys. Twan neemt in de uitzending persoonlijk afscheid van de talkshow, en doet dit met de volgende gasten en onderwerpen:

Ilse Warringa en Rop Verheijen

Vanavond schuiven Rop Verheijen en Ilse Warringa aan over hun nieuwe muzikale komedie 'Single Camping' die donderdag 7 maart in première gaat. Het stuk, geschreven door Marije Gubbels, is een gloednieuwe, zoetzure muzikale komedie over vijf kersverse singles op een camping met een uniek ‘Happy Singles-concept’, gerund door een fanatieke therapeute en genderneutrale animatieclown.

Van Dik Hout

Dit jaar bestaat Van Dik Hout 25 jaar! Dit jubileum vieren ze groots: ze hebben een nieuwe single, een clubtour én een optreden in Carré.

Doris van Vuuren en Noudje van Bussel

Doris van Vuuren en Noudje van Bussel runnen samen al meer dan tien jaar een succesvolle woonplek voor ouderen met dementie. Na hun gesprek bij RTL Late Night in februari kregen ze villa’s aangeboden voor uitbreiding en gingen ze ook in gesprek met de burgemeester over uitbreiding.

Fernando Halman

Michael Jackson wordt in de documentaire Leaving Neverland beschuldigd van kindermisbruik. Twee jongens die op jonge leeftijd bevriend waren met The King of Pop, doen een boekje open over hun belevenissen op het landgoed Neverland. Fernando Halman schuift vanavond bij ons aan over dit onderwerp.

Fien Vermeulen

Fien Vermeulen deelt haar ideale avond vol films en series met ons in De Week van Fien.