Twan Huys
Gasten

Vanavond: Jesse Klaver, Thierry Baudet en Ladies of Soul

18 september Politieke tegenpolen Thierry Baudet en Jesse Klaver gaan vanavond in debat over Prinsjesdag. Hoe denken zij over de vandaag gepresenteerde miljoenennota? Het is D-Day voor onze Glennis Grace: vandaag staat ze in de finale van America's Got Talent. Tjeerd Oosterhuis en Ladies of Soul-zangeressen Berget Lewis en Edsilia Rombley komen vooruitblikken op deze spannende gebeurtenis.

Jesse Klaver en Thierry Baudet

De zelfverklaarde messias van links Jesse Klaver en de de zelfverklaarde messias van rechts Thierry Baudet gaan vanavond met elkaar in debat over de plannen van het kabinet die op Prinsjesdag bekend zijn gemaakt. 

Edsilia Rombley, Berget Lewis en Tjeerd Oosterhuis

Vandaag is het zover, onze eigen Glennis Grace staat in de grande finale van America's Got Talent!  Vanavond blikken haar soulsisters Edsilia Rombley en Berget Lewis vooruit op de grote dag van Glennis. Producer Tjeerd Oosterhuis en haar hartsvriendinnen zijn ook van de partij. En er is natuurlijk muziek!

Gerda Havertong, Patrick Martens en Bert (van Ernie)

Bert en Ernie zijn meer dan slechts goede vrienden. Dat zegt scenarioschrijver Mark Saltzam die al sinds 1984 voor Sesamstraat schrijft. Sesamstraat-bewoner Gerda Havertong en presentator Patrick Martens vertellen waarom ze blij zijn door dit nieuws en ook Bert uit Sesamstraat reageert op het nieuws.

Paul Acda en Nevzat Altay

De Arnhemse villamoord uit 1998 is mogelijk de grootste gerechtelijke dwaling uit de Nederlandse geschiedenis. Nevzat Altay is één van de mogelijk onterecht veroordeelden. Samen met zijn advocaat Paul Acda reageert hij vanavond aan tafel.