01-12-2017 Aflevering 230

In deze uitzending

Gerard Joling

Het lijkt het script voor een film: een getalenteerd kunstschaatsster die in de aanloop naar de Olympische Winterspelen van Lillehammer 1994 door een brute aanval uitgeschakeld wordt door het entourage van haar rivale. Niets is minder waar. De film I, Tonya is het waargebeurde levensverhaal van de beruchte Olympische kunstrijdster Tonya Harding. Haar echtgenoot huurt tijdens de Amerikaanse kampioenschappen van 1994 iemand in om haar grootste tegenstander uit te schakelen. De film die donderdag in première gaat bespreken we met Gerard Joling die al ruim twintig jaar kunstschaatsfan is en voormalig professioneel kunstrijdster en tegenwoordig commentator Haya Leenards.

Loiza Lamers

‘Holland’s Next Top Model’-winnares Loiza Lamers kreeg vorige week de schrik van haar leven toen ze in elkaar zakte in de sportschool. Met spoed moest ze naar het ziekenhuis waar bleek dat ze een bloedprop in haar hersenen had. Even dacht ze dat het misschien wel afgelopen was met haar carrière. Gelukkig gaat het herstel spoedig en vanavond vertelt ze hoe haar leven veranderd is.

Paul de Leeuw

De liefde kan je de gelukkigste persoon ter wereld laten voelen, maar het kan je ook piepklein maken. Over alle fases van de liefde zijn liedjes geschreven. Je hebt nummers over onbereikbare liefde, het gezwijmel over het samenzijn en natuurlijk de meest hartverscheurende break-up songs. In deze RTL Love Night laten Paul de Leeuw en Samantha Steenwijk horen wat hun favoriete liefdesliedjes zijn. En uiteraard vertelt Paul ook over zijn overstap van BNNVARA naar RTL, waar hij plaats zal nemen in de jury van Holland's Got Talent

Don Diablo

Een maand geleden werd de wereld opgeschrikt door de dood van de 28-jarige dj Avicii. Ook collega Don Diablo was diep geschokt. Hij kreeg een paar dagen na de dood van Avicii een tekst door van een Zweedse zangeres en besloot er een nummer van te maken.  ‘Wake Me When It’s Quiet’ is een eerbetoon aan Avicii en een waarschuwing aan zichzelf en collega’s.