22-12-2017 Aflevering 245

In deze uitzending

Ronald Koeman

Ronald Koeman kan terugkijken op een bewogen jaar. De trainer eindigde deze zomer met Everton op een verdienstelijke zevende plek in de Premier League, maar moest het veld ruimen toen de club het nieuwe seizoen slecht begon. Afgelopen tijd stortte hij zich op de Zuid-Afrikaanse projecten van de Cruyff Foundation. Vanavond vertelt hij over zijn indrukwekkende ervaringen én praten we over de toekomst. Is hij nu de gedoodverfde nieuwe bondscoach van Oranje? En wat is er nodig om hem over de streep te trekken?

Ellen Hoog & Naomi van As

In Nederland staat schaatsen op eenzame hoogte als het gaat om populaire olympische wintersporten. Toch zijn er heel veel andere sporten die het kijken meer dan waard zijn. Bobsleeën is een van die sporten. Zo kunnen de snelheden op een bobbaan oplopen tot 150 kilometer per uur. Bobsleeën mag dus gerust een sport voor mensen met lef worden genoemd. Voor RTL Late Night duiken Ellen Hoog en Naomi van As in de wereld van het bobsleeën en krijgen ze een kijkje in de keuken bij de Nederlandse toppers.

Wulf

Singer-songwriter Wulf brak door met de internationale hit ‘Summer On You’ met Sam Feldt en Lucas & Steve. Dit maakte de weg vrij om aan zijn solocarrière te werken en met succes! Zijn eerste single Mind Made Up scoorde hoge ogen in de hitlijsten en zijn nieuwe single All Things Under The Sun blijft daar niet in achter.Vanavond vertelt hij hoe hij op eigen kracht zover gekomen is, zelfs na een auditie bij The Voice die de stoelen niet omdraaide en brengt hij zijn nieuwste hit ten gehore.

Luuk Ikink

Wie wil weten wat er speelt op het internet, moet bij Luuk Ikink zijn. Voor zijn rubriek Luuks Likes kruipt hij in de krochten van YouTube. Vanavond neemt hij ons mee langs de nieuwste trend: vloggende ouderen. Waar tot nu toe vooral jongeren zichzelf filmen, weten ouderen ook steeds vaker de camera te vinden.

Son Mieux, Davina Michelle en Ruben Annink

Welke artiesten gaan volgend jaar groots doorbreken? Geïnspireerd door de BBC’s ‘The Sound Of 2018’ heeft RTL Late Night navraag gedaan bij tientallen Nederlandse muziekkenners. Daar zijn drie grote beloftes voor 2018 uitgerold: Son Mieux, Davina Michelle en Ruben Annink. Vanavond treden zij allemaal bij ons op en bespreken we met ze wat 2018 voor hen in petto heeft.